Գոյություն ունեցող սուրճերից թերեւս առավել արտասովոր տեսակի սուրճը...
Արտադրություն մեթոդը հորինել է կանադացի Բլեյք Դինկինը. սուրճի հատիկները արդյունահանվում են ուղղակիորեն փղի գոմաղբից (թրիքից):
Սկզբում փղին կերակրում են սուրճի հատիկներով, որից հետո ստամոքսաթթուն քայքայում է սպիտակուցը, ինչը դառնություն է ավելացնում բնական սուրճի համին:
Բացի այդ՝ կենդանիներին հատուկ կերակրում են բանանով ու շաքարեղեգով, որոնք անմոռանալի քաղցր նոտաներ են տալիս ապագա խմիչքին:
Վերջապես սուրճի հատիկները դուրս են հանվում փղի գոմաղբից եւ լվացվում:
Այդպիսի մի գավաթ Black Ivory սուրճը ձեզ վրա կարժենա մոտ $ 50: